Stodemajer: Gej saigrač? Tuširao bih se preko puta

Nekadašnji NBA igrač, a sada centar Hapoela iz Jerusalima, Amare Stodemajer izvinio se zbog izjave da je izbegavao saigrače ako bi saznao da su homoseksualci.

Izvor:

Četvrtak, 02.03.2017.

18:35

Stodemajer: Gej saigrač? Tuširao bih se preko puta
Getty Images

"Tuširao bih se preko puta, pobrinuo bih se da mi je odeća iza ćoška, išao bih drugim putem u teretanu...", rekao je Stodemajer za izraelski sportski portal Vala Sport.

Na pitanje novinara da li se šali, košarkaš Hapoela je rekao:

"U svakoj šali ima istine".

Stodemajer je ipak priznao da su njegove reči bile uvredljive, ali je objasnio da je objavljeni snimak deo dužeg intervjua u kojem je pokušao da bude duhovit.

"Odgovori koje sam davao, trebalo je da budu šaljivi... Mnogo se izvinjavam zbog uvreda", rekao je američki košarkaš.

Saopštenje je izdao i Hapoel:

"Iako je od samog početka bilo jasno da nije imao nameru da nekoga uvredi, žalimo zbog svega. Hapoel je bio i ostaće dom za sve", navodi klub.

Stodemajer je 2012. godine, dok je igrao za Njujork, kažnjen s 50.000 dolara zbog vređanja navijača. On se i tada izvinio, ukazavši da podržava borbu za ljudska prava.

Amare Stodemajer je pre prelaska u Jerusalim igrao za Finiks, Njujork, Dalas i Majami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: