Teodosić: Ne znam šta su želeli od mene...

Plejmejker CSKA Miloš Teodosić smatra da je Crvena zvezda propustila šansu da kazni brojne greške njegovog tima.

Izvor: AK

Ponedeljak, 18.04.2016.

23:11

Teodosić: Ne znam šta su želeli od mene...
Foto: StarSport

Moskovljani su slavili u Kombank Areni 78:71 i sa 3-0 u seriji se plasirali na Fajnal-for Evrolige.

"Još jedna tesna i neizvesna utakmica sa Zvezdom koja je pokazala da je zasluženo u Top 8. Nisu uspeli da kazne našu lošu igru i 22 izgubljene lote. To ne smemo više da dozvolimo, moramo da popravimo", rekao je Teodosić.

CSKA će biti jedan od favorita na F4 u Berlinu, a u polufinalu će igrati sa boljim iz duela ruske Lokomotive Kubanj i španske Barselone.

"Naš prvi cij je ispunjen. Svi u klubu bi trebao da budu zadovoljni i da se okrenemo spremanju za F4, da pokažemo svu našu snagu i koliko vredimo kao tim. Svake godine odlazimo na F4 i tamo ne odigramo ni blizu kako bi trebalo i kako igramo cele sezone. Pre svega treba da poradimo na psihološkoj strani. To je jedini problem koji nas čeka, barijera koju svako od nas mora da prebrodi individualno i timski", istakao je srpski košarkaš.

Za razliku od prva dva meča u Moskvi, Zvezda je u Beogradu podbacila u šutu (24/63 iz igre).

"Generalno, mislim da Zvezda nije šuterska ekipa. Kako je sezona odmicala šutirali su sve bolje i bolje. Ovo im je bila jedna od slabijih utakmica. U Moskvi su dobro šutirali i to im jedalo rezultata. Daleko od toga da smo potcenili Zvezdu koja uvek igra veoma agresivno i borbeno", rekao je Teodosić.

Poznat kao veliki navijač Zvezde, Teodosić je imao "poseban" doček u Areni, ali nije "oduševio" navijače svojom partijom (12p, 7as)

"Navijači su radili svoj posao, došli su da bodre svoj klub, sjajno kao što i inače rade. Nisu me dekoncentrisala dobacivanja, samo u nekim trenucima nisam razumeo šta su želeli od mene. Ali to je bio deo njihovog zadatka na ovoj utakmici", istakao je plej CSKA.

Već godinama se spekuliše o mogućem dolasku Teodosića u redove crveno-belih.

"Nisam ozbiljnije razmišljao o dolasku u Zvezdu. Ne mogu reći o povratku jer nikad nisam ni igrao za nju. Ali, otom-potom. Ako do toga i dođe, ne želim da budem u situaciji da ne mogu da dam maksimum", zaključio je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: