"Nadam se da ću pobediti Nadala, bio sam spreman za Đokovića"

Ruski teniser Danil Medvedev nada se pobedi protiv Rafaela Nadala i prvoj Grend slem titulu u karijeri.

Izvor: LN

Nedelja, 08.09.2019.

18:54

Photo by Al Bello/Getty Images

Medvedev i Nadal sastaju se u finalu US opena u nedeju od 22 časa, a meč ćete moći da pratite uživo uz naš portal.

Španac se bori za 19. Slem u karijeri, dok Rus napada prvi.

Medvedev je rekao kada je shvatio da može do titule u Njujorku.

"Možda kada sam pobedio Vavrinku u četvrtfinalu. Pre tog meča nisam razmišljao ni o finalu, kamoli o titulu. Istina je da sam osvojio Masters u Sinsinatiju, ali US open je skroz drugačiji", kazao je Medvedev.

On je trebalo da se sastane sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu, ali je Srbin predao meč Vavrinki zbog problema sa ramenom.

"Bio sam spreman za meč sa Đokovićem u četvrtfinalu i Federerom u polufinalu. Cilj je bio da dođem do četvrtfinala, ali je neverovatno što sam uspeo da doguram dalje od toga", istakao je Medvedev.

Medevdev i Rafa su se sastali nedavno, u Montrealu, kada je Španac bio ubedljiv.

"Rafa je sjajan igrač, jedan od najvećih šampiona u istoriji ovog sporta. Igrati protiv njega nikad nije lako. Dosta sam naučio u tom meču i nadam se da ću sada uspeti da ga pobedim", zaključio je Rus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: