"Ma, dajte nam i te strašne Brazilce"

Hrvatski mediji oduševljeno izveštavaju o plasmanu njihove reprezentacije u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Izvor: MT

Ponedeljak, 05.12.2022.

19:10

EPA-EFE/Neil Hall

Vicešampion planete je u osmini finala eliminisao Japan, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (1:1, 3:1).

Junak je bio golman Dominik Livaković, koji je skinuo tri penala Japancima.

"Index" donosi naslov: "Hrvatska na penale prošla Japan i izborila četvrtfinale SP", dok "Tportal" piše o neizvesnoj završnici: "Drama sa srećnim završetkom za Hrvatsku! Dominik Livaković odbranio tri penala i odveo vatrene u četvrtfinale SP!"

"Jutarnji" kaže Hrvatska je u četvrtfinalu, a čudesni Livaković u neviđenoj drami odbranio tri penala!, a "Večernji": "Hrvatski heroji idu u četvrtfinale! Čudesni Livaković doneo četvrtfinale SP!"

"Net.hr" takođe u nebesa diže golmana Livakovića: "Veličanstveni vatreni nakon neviđene drame u četvrtfinalu: Livaković junak, skinuo tri penala u lutriji udaraca sa bele tačke", dok "24sata.hr" najavljuje četvrtfinale sa Brazilom: "Livi, hvala! Ma dajte nam i te strašne Brazilce, nema straha kad nam je na golu Zadranin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: