Filip: Italijani jači i van bazena

Filip Filipović posle poraza od Italijana (9:7) u polufinalu Olimpijskih igara čestitao je protivniku, koji je, kako je naveo, bio bolji u bazenu i van njega.

Izvor: B92

Petak, 10.08.2012.

22:32

Default images

"Emotivno i psihički smo istrošeni skroz, voleo bih da možemo nešto da vratimo, ali nažalost Italijani su bili jači u vodi i van vode. Moramo da dignemo glavu i da se okrenemo meču za treće mesto. Znam da je teško, ali, na kraju krajeva, ovo je sport i neko je morao da pobedi", rekao je Filipović novinarima u Londonu.

Sa njim se složio i Slobodan Nikić, koji je istakao da sudije nisu dale srpskom timu da se vrati u meč.

"U prvoj četvrtini smo primili dva gola na odbitak i kada tako krene posle je jako teško vratiti se, videlo se da to nisu Australijanci. I na kraju, kad god je trebalo da im se primaknemo na gol razlike, oni su dobijali dva-tri igrača više. Ne bi trebalo pričati o sudijama, ipak je ovo polufinale OI, ali osećam ogorčenje jer mislim da smo mogli da ih stignemo, a sudije nam to nisu dale", poručio je Nikić.

Srbija će u meču za bronzanu medalju igrati protiv Crne Gore u nedelju od 15.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: