Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.09.2016.

12:09

Stefan Živanović u Kumanovu

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Stefan Živanović novi je igrač Kumanova, preneli su makedonski sportski portali.

Izvor:

Autor:

Stefan Živanović u Kumanovu

Kako se navodi, prvo strano pojačanje kumanovskog tima je dvadesetsedmogodišnji bek šuter, visok 195 centimetara, koji ima iskustvo igranja u nekoliko evroskih liga.

Živanović u Kumanovo dolazi iz rumunskog kluba Temišvar, a prethodno je igrao za Smederevo, valjevski Metalac, Radnički Basket, FMP, belgijski Vilebrek, Igokeu.

Bio je član juniorske reprezentacijie Srbije, sa kojom je 2007. godine osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u Španiji, a ima i srebro sa Mediteranskih igara 2013, kao i srebro i brozu sa univerziteskih igara.

Košarkaški klub Kumanovo, koji je proletos igrao finale plej-ofa makedonske lige, u ovoj sezoni će nastupati i u Baklanskoj ligi (BIBL), a planira da iz drugog plana u domaćoj ligi pokuša da pomrsi račune makedonskim učesnicima u Jadranskoj ligi (ABA), timovima MZT Skoplje i Karpoš sokoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu