LBJ: Pričajte šta hoćete, vraćam se

Lebron Džejms je imao velike probleme sa grčevima u prvoj utakmici finala, ali najavljuje da će biti spreman za nastavak serije.

Izvor: SV

Petak, 06.06.2014.

22:01

Default images

Majami je poražen od San Antonija na startu finala rezultatom 110:95, a najbolji igrač Hita je propustio dobar deo poslednje deonice.

“Osećam kao da me je telo izdalo u prvoj utakmici, bio sam veoma ljut zato što sam ostavio svoje saigrače, ali bez brige, pričajte šta hoćete, ja se ne krijem i u nedelju ću biti na terenu“, rekao je Džejms.

Lider ekipe koja juri treću uzastopnu titulu je “podlegao“ atmosferi u hali u San Antoniju, u kojoj je u jednom trenutku temperatura bila i 32 stepena.

Ono su bili ekstremno teški uslovi za igru, nikad nisam igrao utakmicu u toliko toploj hali. Nisam mogao da spavam, primio sam dve doze infuzije“, zaključio je Džejms.

Druga utakmica finalne serije na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, od 2.00, takođe u San Antoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: