Lebron slavi dolazak Vestbruka

Adrijan Vojnarovski je najavio, a Lebron Džejms potvrdio dolazak Rasela Vestbruka u Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

09:56

Lebron slavi dolazak Vestbruka
Foto: Tanjug/AP Photo/Nick Wass, File

Nekoliko sati pre drafta Vojnarovski je otkrio da će Lejkersi trejdovali Kentejvijusa Koldvel-Poupa, Kajla Kuzmu, Montrezla Herela i 22. pika u Vašington Vizardse za Vestbruka i dva pika druge runde.

Vestbruku će Lejkersi biti četvrti tim u poslednje četiri godine, nakon što je prvih 11 u karijeri proveo u Oklahoma Siti Tanderu.

Dolazak Vestbruka će doneti Lejkersima "veliku trojku" sa Džejmsom i Entonijem Dejvisom, što je "Kralj" odmah i istakao na svom Instagramu.

To bi trebalo da omogući "jezerašima" da budu konkurentni sledeće sezone u borbi za titulu, pre svega sa Bruklin Netsima za koje se očekuje da kada se njihova "trojka" Kevin Durent, Kajri Irving i Džejms Harden potpuno oporavi i kompletira, budu glavni favoriti.

Videćemo kako će se Vestbruk uklopiti u novi "supertim", jer mu prethodni pokušaji sa Hardenom u Hjustonu, te Bredlijem Bilom u Vašingtonu nisu doneli očekivane rezultate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: