Vizardsi spremili do sada neviđenu ponudu – Uđiri napušta Toronto?

Vašington Vizardsi ponudiće predsedniku košarkaških operacija Toronta Masaiju Uđiriju ponudu koju će teško moći da odbije.

Izvor: PT

Petak, 14.06.2019.

17:20

Vizardsi spremili do sada neviđenu ponudu – Uđiri napušta Toronto?
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Prema pisanju ESPN vlasnik Vizardsa Ted Leonsis ponudiće Uđiriju ugovor od 10 miliona godišnje, ali i mogućnost da imao udeo u vlasništvu.

Uđiri, koji je sastavio šampionski tim Toronta, nalazi se pred velikim izazovom, jer nijedan predsednik neke ekipe nema udela u vlasništvu.

Nigerijac, rođen u Bornmutu, verovatno bi preuzeo vodeću ulogu u "Monumental Sports and Entertainment" kompaniji, koja poseduje Vizardse i Kapitalse.

Vizardse je pre nekoliko nedelja odbio predsednik Nagetsa Tim Koneli, koji je odlučio da ostane u Denveru.

Prema pisanju ESPN, Vašington je zadovoljan novim generalnim menadžerom Tomije Šepardom, koji je na tom mestu zamenio Ernija Grunfeld.

Vizardsi se nalaze u veoma lošoj situaciji, pošto imaju očajan ugovor Džona Vola, koji će u narednim godinama zarađivati oko 40 miliona godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: