Jokić o reprezentaciji: Videću da li je to dobro za mene VIDEO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, izjavio je da ne zna da li će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini.

Izvor: PT

Ponedeljak, 13.05.2019.

18:40

Jokić o reprezentaciji: Videću da li je to dobro za mene VIDEO
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Centar ekipe iz Kolorada kazao je novinarima da će razgovarati sa porodicom, prijateljima i agentom, i da će posle toga doneti konačnu odluku.

"Kako se ja osećam, šta tim misli o tome. Šta moja porodica misli, moj agent, da li je to dobro za mene. Videćemo kako ću se osećati, mnogo sam utakmica odigrao, ali nikada ne znate", rekao je Jokić novinarima u Denveru.

Srspki košarkaš propustio je poslednje veliko takmičenje – Evropsko prvenstvo 2017. godine – kada je Srbije osvojila srebrnu medalju. Jokić iza sebe ima veoma napornu sezonu, pošto je odigrao 96 utakmica u najjačoj ligi na svetu.

Svetsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

769 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: