Jokić punio kolone – nestvarni Marej sa 48 poena srušio Boston!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Boston Seltikse sa 115:107.

Izvor: P. Tadiæ

Utorak, 06.11.2018.

05:30

Jokić punio kolone – nestvarni Marej sa 48 poena srušio Boston!
Foto: Getty Images

Odličan meč u Koloradu obeležio je plejmejker Nagetsa Džamal Marej koji je meč završio sa 48 poena, pet skokova, četiri asistencije i šutom iz igre 19/30.

Kanađanin je bio nezaustavljiv, sve je pogađao i odbrana Bostona nije imala rešenja za 21-godišnjeg košarkaša.

Srpski košarkaša Nikola Jokić nije forsirao, imao je problem i sa ličnim greškama, a na kraju je ostvario učinak od osam poena, 10 skokova i osam asistencija, uz 2/3 šut iz igre.

Jokić je još jednom pokazao kakav je igrač jer je igrao veoma pametno i pustio je Marija, koji je bio u "paklenom" ritmu, da zatrpava koš franšize iz Masačusetsa.

Seltikse je predvodio Irving sa 32 poena, pet skokova i asistencija, dok su po 15 ubacili Tejtum i Braun. Kod Nagetsa još su se istakli Heris i Lajls sa 13 i Milsep sa 10 poena. Boston je odlično krenuo meč, u prvoj deonici imali su čak +18, međutim Nagetsi su uspeli da se vrate u drugoj deonici i čak povedu na 20 sekundi do kraja prvog perioda igre. Ipak, poluvreme je završeno trojkom Bostona i prednost Kelta je iznosila samo +2, 56:54.

U trećoj deonici rasplamsala se borba, Irving i Mari su pravili šou na terenu i milina je bila gledati ih. Denver je odigrao bolju 3/4 i pred poslednju deonicu imali su +7, 88:81.

Četvrta četvrtina apsolutna je prošla u znaku Kanađanina koji je pogađao iz svih pozicija i Nagetsi su zasluženo pobedili prvog kandidata na istočnoj konferenciji.

Denver sada ima skor od 9/1, dok je Boston na 6/4.

Tabela:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: