Sudija smešnom odlukom pokazao Bogdanu ko je Durent

Kevin Durent je bez sumnje jedan od najboljih košarkaša današnjice, ali nekad ima i previše pomoći "sa strane".

Izvor: AK

Subota, 03.02.2018.

09:25

Sudija smešnom odlukom pokazao Bogdanu ko je Durent
Foto: Screenshot

To je na svojoj koži osetio i Bogdan Bogdanović u duelu Sakramenta i Golden Stejta, gde jedan sudija smešnom odlukom pokazao Srbinu gde je njegovo "mesto" u odnosu na "Durantulu".

Četiri i po minuta pre kraja meča, pri vođstvo Voriorsa 105:97, Durent i Bogdanović su imali duel na perimetru, zvezda Golden Stejta je rukom odgurnula rukija Kingsa i očekivano oglasio se sudija.

Međutim, nije pokazao faul Durentu, već na zaprepašćenje svih, najviše naravno Bogdanovića, srpskom košarkašu.

"Zašto, zašto?", uzalud ga je pitao Bogdanović, a na "žulj" mu je dodatno stao Durent dobacivanjem sa linije za slobodna bacanja. Bogdanović je postigao 12 poena (4/7 trojke) uz šest asistencija te po tri skoka i ukradene lopte protiv Voriorsa, dok je Durent bio igrač meča sa 33 poena, 13 u poslednjem periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

8 h

Podeli: