Marjanović treći put u sezoni na parketu

Boban Marjanović, centar Detroit Pistonsa, ove sezone ne dobija priliku da igra, a u noći između srede i četvrtka tek treći put je bio na terenu.

Izvor: PT

Četvrtak, 30.11.2017.

08:24

Marjanović treći put u sezoni na parketu
Getty Images

Pistonsi igraju odlično u takmičarskoj godini i srpski centar se trenutno ne uklapa u sistem Stena Van Gandija.

Ipak, usled ubedljivog vođstva protiv Finiks Sansa, trener je odlučio da mu da priliku u poslednjih pet minuta utakmice.

Bobi je za pet minuta na terenu postigao četiri poena i uhvatio jednu loptu, a ovo je bio tek treći put u 20 mečeva da je dobio neku priliku. Ovo svakako nije dovoljno i Bobijeva situacija u Pistonsima za sada ne obećava.

Detroti je slavio sa 131:107, a meč je rešen posle dve četvrtine pošto je na odmoru rezultat glasio 69:41.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Redži Džekson sa 23 poena i pet asistencija, dok su odlični bili i Tobajas Heris i Ejveri Bredli (po 20 poena).

Kod Sansa, Buker je ubacio 22 poena, a ruki Džoš Džekson 20 uz sedam skokova. Prethodne noći nije igrao Nemanja Bjelica zbog povrede stopala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: