Bledso odlazi i Finiksa – Niksi, Baksi ili Nagetsi

Erik Bledsu na izlaznim je vratima Finiks Sansa, pošto je jasno stavio čelnim ljudima kluba da ne želi više da igra za ovu franšizu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

21:55

Bledso odlazi i Finiksa – Niksi, Baksi ili Nagetsi
Getty Images

Generalni menadžer Sansa Rajan Mekdonof sada traži potencijalne timove za trejd, a prema izvorima iz SAD, kao glavni kandidati navode se Njujork, Milvoki i Denver.

Vidno nezadovoljan situacijom u klubu, Bledso na početku sezone izgleda nezaiteresovano i sve će se promeniti kada bude trejdovan.

Plejmejker je čak i putem Tvitera napisao da ne želi više da bude u Finiksu, što je šokiralo sve u upravi Sansa jer svoje nezadovoljstvo ispoljava preko društvene mreže. Posle razgovora sa ljudima iz kluba, ustanovljeno je da Bledso neće više biti u timu Sansa i da se sada čekaju potencijalni kandidati.

Odmah su se javili i to Njujork Niksi, Milvoki Baksi i Denver Nagetsi koji su, za sada, glavni timovi u koje bi Bledso mogao da bude trejdovan.

Prema spekulacijama, Nagetsi su spremni da daju Emanuela Mudieja, dok kod Niksa i Baksa još nije poznato šta bi oni mogli da daju.

Bledso u ugovoru ima dvogodišnji ugovor vredan 14.500.000 miliona po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: