Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.12.2013.

23:44

Novosti: Kosanović preuzima Vošu

Iskusni srpski stručnjak Milorad Kosanović biće imenovan za novog trenera Vojvodine, saznaju „Večernje novosti“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kosanović će na klupi Novosađana zameniti Marka Nikolića, koji je klub napustio na kraju jesenjeg dela sezone u Jelen Superlige, a u ponedeljak je preuzeo Partizan.

„Glavni motiv je, naravno, veliko znanje i iskustvo Milorada Kosanovića, ali računamo i na to da je on Novosađanin i da odlično poznaje stanje u klubu i kompletan igrački potencijal“, kaže izvor „Novosti“.

Kosanović je, da podsetimo, u sezoni 1988/1989, kada su Novosađani bili prvaci Jugoslavije, bio direktor kluba, da bi kasnije bio trener Vojvodine, Crvene zvezde i više kineskih klubova. Ove jeseni je, posle duže pauze, radio u ljubljanskoj Olimpiji.

Novosađani će gotovo izvesno u drugi deo sezone ući sa dosta oslabljenim sastavom, zbog finansijskih problema, pa je zeleno svetlo za odlazak već dato Trajkoviću, Škuletiću, Alivodiću, Vukčeviću, Vranješu, Poletanoviću, Radoji.

U samoj Vojvodini nisu želeli da komentarišu nijedno od imena koja su do sada pominjana ali su potvrdili da se na pronalaženju Nikolićevog naslednika radi vrlo intenzivno. Pre Kosanovića, govorilo se i o mogućem dolasku Milovana Rajevca, Zorana Marića, Slaviše Jokanovića i Dragoljuba Bekvalca.

Ideja je da novi trener bude predstavljen javnosti na novogodišnjem koktelu, planiranom za 26. decembar“, rekao je menadžer Zoran Pavlović, kojem je uprava kluba poverila operativne poslove vezane za dovođenje novog šefa stručnog štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu