Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2013.

21:07

Pao i Standard, šampion u krizi

Nakon serije od devet pobeda Standard je doživeo prvi poraz u Belgiji, a novi neuspeh imao je i šampion Anderleht.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Standard je poražen minimalnim rezultatom u Varegemu, golom Olafura Ingija Skulasona, nakon nove asistencije fenomenalnog Torgana Azara.

Anderleht je u istoj sedmici doživeo dva poraza na svom Konstant Vanden Stoku, nakon Olimpijakosa (3:0 u LŠ), u Briselu je slavio i Kortrajk, takođe 1:0, pogotkom Ivana Snatinija.

Perfektan start sezone Standard je okončao 15 minuta pre kraja desetog meča. Ponovo je zablistao brat Edena Azara, Torgan, takođe igrač Čelsija, koji je protiv Standarda zabeležio sedmu asistenciju sezone, koliko ima i golova za Zulte.

Sa druge strane, Anderleht je doživeo treći poraz u poslednjih pet kola, ukupno četvrti, ali na njegovu sreću i dalje zaostaje devet bodova za liderom.

Luka Milivojević je ponovo sa klupe gledao meč šampiona, dok je Aleksandar Mitrović odradio drugi meč suspenzije. Propustiće još gostovanje Monsu sledećeg vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu