Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2013.

14:49

Đorđe Rakić predstavljen u Zvezdi

Novi fudbaler Crvene zvezde Djordje Rakić rekao da je svestan da je teška situacija u klubu, ali da su ga privukli novi izazovi i navijači.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

Rakić je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor, a u novom klubu nosiće dres sa brojem sedam.

"Svestan sam i znam da je teška situacija u Zvezdi, ali privukli su me veličina kluba, izazov, navijači i želja za odgovornoščhu. Jako je lepo biti ovde, ponosan sam što sam u ovakvom klubu", rekao je Rakić na svojoj promociji na stadionu Zvezde.

Snažni napadač je rekao da mu se ostvario san.

"Ovo je peti put da sam pregovarao i bio blizu Zvezde od svoje 18. godine, ostvario mi se san, želim da pomognem što više mogu i da doprinesem ostvarivanju odredjenih rezultata ove sezone", reči su Rakića.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da Rakić neće biti jedini napadač koji će doći u ovom prelaznom roku.

"Mislimo da Rakić može da bude medju 18 igrača koji mogu da iznesu sezonu, nije koštao ništa i mislim da nismo pogrešili. Biće nam žao ako jesmo, ali mislim da nismo. On se ne plaši konkurencije", reči su Stojadinovića.

On je rekao i da klub želi da proda Ognjena Mudrinskog, zbog kako je naveo, "minutaže koju neće imati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu