Nova vest
Fudbal

Petak, 13.08.2010.

14:41

Kristić: "U Smederevo po pobedu"

Trener Crvene zvezda Aleksandar Kristić rekao je da je njegov tim ide u Smederevo da pobedi.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

„Crveno-beli“ gostuju ekipi Smedereva u prvom kolu Superlige Srbije u subotu od 17.30 časova.

„Kao što poslovica kaže, i najduži put počinje prvim korakom. Smederevo je prvi korak za nas na putu ka našem cilju u prvenstvu. Znamo šta se očekuje od nas i uz maksimalni respekt prema Smederevu, dolazimo na njihov teren da ih pobedimo“, rekao je Kristić.

Kristić je pre nedelju dana na klupi Zvezde zamenio Ratka Dostanija, koji je podneo ostavku posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Novi šef stručnog štaba prošlosezonskog vicešampiona Srbije iskoristio je taj period pre svega za oporavak na psihološkom planu i povratak atmosfere u svlačionici. 



„U pripremama za Smederevo, akcenat nam je bio na podizanju samopouzdanja kod igrača. Mislim da smo u tome uspeli, iako smo u ovom trenutku kao ranjeni lav, koji je tada najopasniji. Smederevo je za nas u ovom trenutku pravi izazov, ali pobeda jedino dolazi u obzir“
, rekao je Kristić.

Slavoljub Đorđević je izjavio da se gorak ukus, posle ispadanja iz Evrope, može izlečiti samo pobedama i da počev od Smedereva ’crveno-beli’ na teren treba da izlaze samo podignute glave i željom za trijumfima.

„Posle neuspeha u kvalifikacija za Evropu, okrećemo se obavezama u Srbiji. Mislim da smo spremni i psihički i fizički za nove izazove. Ova genracija je svesna šta se od nje očekuje u ovoj sezoni i idemo u Smederevo sa ciljem da startujemo sa tri boda. Za protivnika imamo veoma iskusnu ekipu, ali zna se čiji dres nosimo i da moramo da idemo na pobedu u svakoj utakmici“, istakao je Đorđević.

Ulaznice sa duel Smedereva i Crvene zvezde prodaju se još u petak do 17 časova na Marakani, dok će se još 500 karata za tribinu namenjenu Zvezdinim navijačima prodavati na stadionu u Smederevu u subotu. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu