Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

10:00

Rasprodaja u Liverpulu: Na "tezgi" i Srbi

Nakon što je u Engleskoj okončan deo prelaznog roka u kojem mogu da se kupuju igrači, Liverpul se sprema da do 31. avgusta iskoristi mogućnost rasprodaje.

Izvor: AK

Autor: AK

Rasprodaja u Liverpulu: Na
Foto: Getty images

Kako prenose engleski mediji, menadžer "redsa" Jirgen Klop je kompletirao tim koji će pokušati da donese prvi trofej Premijer lige na Enfild, a u tom timu nema mesta za sedmoricu igrača.

Među njima su i srpski fudbaleri Marko Grujić i Lazar Marković. I dok Klop samo čeka adekvatnu ponudu za Markovića (očekuje oko 8 miliona evra), još uvek nije potpuno odustao od Grujića, pa će vezistu verovatno da pošalje na pozajmicu u Čempionšip.

Međutim, italijanski mediji pišu da bi Grujić mogao i da bude prodat jer su za kupovinu zainteresovani članovi Serije A Lacio, Milan i Atalanta. U tom slučaju njegova cena je oko 12 miliona evra.

S druge strane, pored Markovića planira da potpuno proda pre svih štopera Ragnara Klavana, koji nije uspeo da se nametne u jakoj konkurenciji u odbrani pored Virdžila van Dajka, Dejana Lovrena, Žoela Matipa i Džoa Gomesa.

Takođe, dolaskom Alisona Bekera tehniloški višak je postao dosadašnji rezervni golman Simon Minjole (15 mil. evra), koga na Enfildu može da spasi samo eventualna ponuda za Lorisa Karijusa, a navodno je zainteresovan Bešiktaš.

Klop ne računa ni na napadača Divoka Origija (30 mil), potom na Pedra Čirvelu (3,5) i Šejija Odža (17). Nemac je pomenutim igračima otvoreno rekao da neće imati minutažu kojoj se nadaju i da im je najbolje da potraže nov klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu