Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2016.

14:55

Jović stigao u Benfiku: Spreman sam da zaigram

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Jović predstavljen je kao novo pojačanje lisabonske Benfike i zadužio je dres sa brojem 35

Izvor: SV

Autor: SV

Jović stigao u Benfiku: Spreman sam da zaigram
screenshot

Potencijalni mladi reprezentativac Srbije je rekao da je oduševljen stadionom La Luž i naveo da nikad u životu nije video nešto tako lepo.

Takođe, istakao je da neće imati problema da se adaptira na fudbal u Portugalu i na očekivanja koja će uprava i stručni štab imati od njega.

“U Srbiji se igra ofanzivan fudbal, volim napadačku igru i mislim da ću se dobro uklopiti. Spreman sam da zaigram, igrao sam u najvećem klubu u Srbiji i mogu da se adaptiram na pobednički mentalitet“, rekao je Jović.

On se osvrnuo i na nedavnu utakmicu između Benfike i Moreirensea, a posebno je istakao uloge Žonasa i Nika Gaitana.

“Veoma sam srećan što ću imati šansu da igram sa njima, Žonas je fantastičan, ali ne smem da zaboravim Raula Himenesa i Kostasa Mitroglua. Mislim da mogu da dođem do njihovog nivoa, napornim radom mogu da postanem bolji igrač“, dodao je Jović.

Mladi fudbaler se u Benfiki pridružio Ivanu Šaponjiću, koji je nedavno iz Partizana prešao u Lisabon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu