Evroliga zabranila Zvezdi da registruje nove igrače

Košarkaškom klubu Crvena zvezda zabranjeno je registrovanje novih igrača u Evroligi.

Izvor:

Četvrtak, 01.12.2022.

17:39

Evroliga zabranila Zvezdi da registruje nove igrače
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Odluka kontinentalnog takmičenja je privremena i postavljena je na zvanični sajt uz objašnjenje.

"Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera“, navodi se u saopštenju Evrolige.

Dakle, za sada nije poznato do kada će trajati ova zabrana, a iz Zvezde poručuju da je "uslovna zabrana dovođenja igrača i trenera administrativne prirode, te da će biti rešena u najkraćem roku".

Teško da će se to na Malom Kalemegdanu i osetiti, a s obzirom na to kako ekipa igra od dolaska Duška Ivanovića. Sa dolaskom crnogorskog stručnjaka, crveno-beli su vezali pet pobeda, od toga i pobedu u duelo sa Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: