Bruka Slovenije se nastavlja: Pili su do 5 ujutru

U javnosti se pojavio tekst koji je optužio reprezentaciju Slovenije za neprofesionalno ponašanje tokom Evropskog prvenstva.

Izvor: SN

Utorak, 20.09.2022.

08:30

Bruka Slovenije se nastavlja: Pili su do 5 ujutru
Foto: FIBA

Slovenci su šokirali celokupnu košarkašku javnost eliminacijom od više nego inferiorne Poljske u četvrtfinalu Evrobasketa.

Sajt "bhbasket.ba" izašao je u utorak u javnost sa informacijama da je košarkaška reprezentacija Slovenije "pila do pet ujutru" pred utakmicu četvrtfinala Eurobasketa

"Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan 'napaljenoj' i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč", stoji u tekstu navedenog portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: