Dan XV: Favoriti sigurni, biće i golova

Prvi dan osmine finala doneo nam je nekoliko velikih uzbuđenja, dve utakmice otišle su u produžetke, dok su Poljaci morali da šutiraju penale kako bi prošli.

Izvor: ÐN

Nedelja, 26.06.2016.

12:00

Dan XV: Favoriti sigurni, biće i golova
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Vrhunac drame viđen je u Lansu gde je Portugal golom Rikarda Kvarežme u 117. minutu eliminisao Hrvatsku, koja je do tog trenutka bila mnogo bolji rival.

Nedelja je dan kada će scenario biti mnogo drugačiji – tri favorita za polufinale igraju svoje mečeve i trebalo bi da prođu dalje.

15.00 Francuska – Irska

Nema mnogo dileme kada je ova utakmica u pitanju, Francuskoj je već upisan trijumf zbog mnogo kvalitetnijeg sastava. Irci se neće predati, pobedili su jednu Italiju u grupi i na herojski način obezbedili osminu finala, ali to će biti kraj njihovom putu na Evropskom prvenstvu.

Predlog: 1&2+ (Francuska će pobediti u meču u kojem će biti dva i više gola) – kvota 2.17.

18.00 Nemačka – Slovačka

Izabranici Joahima Leva nisu prikazali igru koja se od njih očekivala u Francuskoj, ali su rutinski prošli i sada će samo dizati formu pred završnicu. Nemačka želi da posle Španije bude selekcija koja će objediniti evropsku i svetsku titulu, a nova prepreka će im biti selekcija Slovačke. Slovaci su nakon odličnih kvalifikacija nastavili u istom ritmu u grupi, iskoristivši katastrofalne nastupe Rusije. Marek Hamšik i Vladimir Vajs će pokušati da ugroze Nojera, ali teško da će u tome uspeti.

Predlog: 1&2-3 (Nemačka će pobediti u meču u kojem će ‘pasti’ dva ili tri gola) – kvota 3.30.

21.00 Mađarska – Belgija

Pored reprezentacija Islanda i Velsa, najprijatnije iznenađenje na Evropskom prvenstvu svakako je ekipa Mađarske. Nova ‘laka konjica’, kako ih mnogi u zemlji upoređuju sa legendarnom generacijom, završila je prva u grupi u kojoj su bili Portugal i Austrija, ali nije imala sreće sa rasporedom. Belgija je veliki favorit da čak dođe i do finala, a Zoltan Gera i drugovi imaju kvalitet da ih barem uspore u toj nameri.

Predlog: 2&GG (Belgija će pobediti u meču u kojem će obe ekipi postići berem po gol) – kvota 5.45.

*Ukupna kvota tiketa – 39.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: