Uskršnja ponuda Er Srbije

Er Srbija nudi promotivne uskršnje cene isključivo za kupovinu avio-karata putem interneta 20. i 21. aprila, a za letove do Banja Luke, Sarajeva, Soluna i Moskve.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

10:08

Default images

Povratne karte u okviru te akcije se mogu kupiti do Banje Luke po ceni od 79 evra, Sarajeva od 99 evra, Soluna od 99 evra i Moskve od 199 evra.

Karte po promotivnim cenama se mogu iskoristiti za putovanja od 13. juna do 25. oktobra, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.

U cene su uključene sve takse i dodatni troškovi.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013.

Leti do više od 31 destinacije u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Er Srbija nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom Etihad Ervejz, svojim akcionarom koji ima 49 procenata vlasničkog udela.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: