Tiktokeri izabrali najgore gradove za svaku državu Evrope: Šta je sa Srbijom? VIDEO

Na Tiktok profilu koji neretko objavljuje mape Evrope s neobičnim podacima, objavljena je jedna koja prikazuje najgore gradove u svakoj zemlji.

Izvor: B92, Višnja Vasiæ

Ponedeljak, 30.01.2023.

12:56

Tiktokeri izabrali najgore gradove za svaku državu Evrope: Šta je sa Srbijom? VIDEO
Foto: Shutterstock/Victor Maschek

Mapa objavljena na profilu Map of Geography prikupila je milion pregleda, ali i izazvala brojne rasprave, a prikazuje gradove koji su okarakterisani kao najgori u svakoj od država.

Mapa je izazvala mnogo komentara, uglavnom onih negativnih, a mnogima nije jasno ni na osnovu čega su neki gradovi završili na ovoj mapi.

"Nema šanse da je Varna najgori grad u Bugarskoj", "Frankfurt je najbolji grad u Nemačkoj", nizali su se komentari onih koji nisu zadovoljni ovom listom.

Bilo je više onih koji su iznenađeni listom i nije im jasno zašto su neki gradovi na ovoj neslavnoj listi: "Da li ste sigurni za Dablin?", "Beograd, zašto?", "Kako to da je glavni grad najgori?".

Ono što je zanimljivo jeste da nigde nije objašnjeno na osnovu čega je napravljena ova mapa, a mnogi su komentarisali da Beogradu i Lisabonu na ovoj listi svakako nije mesto.

Kada se radi o državama regiona- Hrvatsku "predstavlja"Đakovo, Makedoniju Tetovo, a Sloveniju Celje.

Slažete li se s korisnicima ove popularne društvene mreže ili imate drugačija mišljenja i iskustva? Pišite nam u komentarima!
@mapofgeography The worst city in each European country #foryou #fyp #europe #geography #maps ♬ original sound - MapOfGeography

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: