Radnica aerodroma uvredila putnika, pa dobila otkaz: "Ti si ružan" VIDEO

Radnica obezbeđenja na aerodromu u Njujorku dobila je otkaz zato što je jednom od putnika predala rukom napisanu poruku "Ti si ružan!!!"

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 18.08.2019.

10:52

Radnica aerodroma uvredila putnika, pa dobila otkaz:
Foto: YouTube/Printscreen

Incident se dogodio u junu, ali se za njega saznalo ove nedelje, nakon što je putnik Nil Strasner dobio snimak nadzorne kamere i postavio ga na Jutjub.

Na snimku sa međunarodnog aerodroma "Grejter Ročester" vidi se kako radnica obezbeđenja daje Strasneru poruku, nakon što je on prošao kroz detektor metala. Strasner kaže da u tom trenutku nije razmišlajo o poruci i da je nastavio ka izlazu, ali je radnica za njim povikala: "Hoćeš li da pročitaš poruku?"

Kada je to uradio, ona je počela da se smeje, a on se kasnije požalio njenim supervizorima. Služba za saobraćajnu bezbednost saopštila je da je žena radila kao pripadnik obezbeđenja po ugovoru, i istakla da ima nultu toleranciju za takvu vrstu ponašanja zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: