Apex Legends, pretrčao CoD: Warzone - ima više od 100 miliona igrača

Apex Legends battle royal pucačina sada ima više od 100 miliona jedinstvenih igrača širom sveta, objavili su EA i Respawn. Besplatna igra premašila je veliku prekretnicu nešto više od dve godine nakon pokretanja u februaru 2019.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

10:55

Apex Legends, pretrčao CoD: Warzone - ima više od 100 miliona igrača
Foto: Lutsenko_Oleksandr / Shutterstock.com

Uspeh Apex Legends samo je poslednji pokazatelj da su besplatne Battle Royale pucačine i dalje veoma popularne, uprkos tome što je žanr u poslednjih nekoliko godina postao prilično krcat. Activision-ov Call of Duty: Warzone igralo je više od 75 miliona igrača prošlog avgusta, dostigavši tu brojku za manje od pet meseci nakon lansiranja u martu 2020. godine. A Epic Games je rekao da je njegov hit Fortnite prošlog maja imao oko 350 miliona registrovanih igrača - verovatno se taj broj sada povećao.

Od pokretanja Apex Legends na Xbox-u, PlayStation-u i PC-u, Respawn je nastavio da dodaje novi sadržaj i ispravke za igru, pa je čak i pustio (odloženi) port na Nintendo Switch u martu. Igra trenutno ima 16 karaktera za igranje, tri različite mape i trenutno je u osmoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: