Nedelja - dan za Mrnjau fest

Sutra se u Beogradu, Mikser hausu, u organizaciji felinološkog društva Le PETit, održava jedinstveni festival posvećen mačkama - Mrnjau Fest. Darujemo 3x2 besplatna ulaza za one najbrže i najveće ljuditelje najboljih krznenih prijatelja.

Izvor: B92

Subota, 13.12.2014.

15:07

Default images

Tokom ovog mačjeg festivala predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Izložba se otvara za posetioce u 12h, ringovi za odrasle i mlade mace počinju u 14h, a svečano zatvaranje je predviđeno za 20h. Ulaznice su 350 dinara.

Glavni program festivala je međunarodna izložba mačaka po World Cat Federation pravilima, u svim takmičarskim kategorijama.

Sudije su Anderas Mebijus iz Nemačke, Meri-Klod Lemer iz Belgije i Edina Raposa iz Mađarske. U nadmetanju za titule najlepših učestvuje 90 mačaka. Biće prisutne sve poznate rase, među kojima su sijamci, persijanci, britanke, ruske plave, svete birmanke, mejn-kunovi, sibirci i druge.

Pored njih na izložbi će biti prikazane i neke retko viđene mace, na primer raskošne i neobične mace rasa nibelung i korniš reks.

Iz Atine u Beograd stiže i jedna ekskluzivna premijera: maca rase Afroditin div. Mace i njihovi vlasnici stižu iz svih zemalja u okruženju – Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: