Helen Miren se javila iz kade - o novoj ulozi, "kukanju" i Vinu Dizelu VIDEO

Glumica Helen Miren iznenadila je voditelja Džimija Falona tokom emisije "The Tonight Show" u četvrtak - glumica se javila iz kade i promovisala najnoviji film iz franšize "Paklene ulice".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.06.2021.

09:53

Helen Miren se javila iz kade - o novoj ulozi,
Foto: Profimedia/NBC

"Nalazim se na svom omiljenom mestu na svetu", rekla je Helen Miren.

"To je sjajna stvar u vezi sa Zumom. Razmišljala sam, znate, zašto ne biste bili na mestu na kom volite da sedite i ćaskate sa ljudima? Volim da razgovaram sa mužem dok sedim u kadi. Pa, zašto to ne bih učinila i sa celom Amerikom?"

I dok je Falon mogao samo reći da je Helen Miren "možda" prvi gost koji je ikada bio u kadi u njegovoj emisiji, fanovi na Tviteru bili su šokirani onim što su videli i svidelo im se.

"Paklene ulice 9" stižu u junu VIDEO

Helen Miren je rekla da je "preklinjala" Vina Dizela da se pridruži glumačkoj ekipi ovog filma - Dizel, osim što glumi u ovoj franšizi, takođe je i jedan od producenata.

"Plakala sam, kukala, molila, iskoristila sam sve trikove, i na kraju je pristao", nasmejala se glumica.

Paklene ulice 9 i 10 – kraj franšize

Iako nije mogla da otkrije previše o radnji novog dela ove izuzetno uspešne franšize, Helen Miren je priznala da je konačno imala priliku da sedne za volanom, nakon pojavljivanja u dva prethodna dela.

"Konačno vozim, molila sam ih i da vozim u prethodna dva dela, ali to se nije desilo. Molila sam ih dovoljno da su mi dozvolili sada u trećem i delu, i to je bila predivna vožnja do Bakingemske palate, neverovatno je bilo", rekla je ova višestruka dobitnica Oskara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: