Reditelj ima 90 godina i režira poslednji deo filma "Smrtonosno oružje"

Reditelj Ričard Doner ima 90 godina i najavio je da će režirati film "Lethal Weapon 5". Takođe, u šali je izjavio i da će to biti njegov poslednji poduhvat, pre nego što se povuče u penziju.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2021.

14:27

Reditelj ima 90 godina i režira poslednji deo filma
Foto: Profimedia

Tako će neumorni Daner zaokružiti ovu franšizu, započetu još 1987. godine s "Lethal Weapon", a u međuvremenu nastavljene s "Lethal Weapon 2", "Lethal Weapon 3" i "Lethal Weapon 4". Od poslednjeg prošlo je više od dve decenije i pitanje je šta još može da se kaže, a da zainteresuje poklonike "originala".

Ipak imavši u vidu rediteljsku umešnost i upućenost Donera u sva zbivanja franšize (sve filmove je on potpisao), i novi nastavak će verovatno biti interesantan. Inače, svoj za sada poslednji film Doner je režirao još 2006 godine. Bio je to akcioni "16 Blocks", u kome je glavnu ulogu tumačio Brus Vilis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: