I Jelena Gavrilović priključila se regionalnom glumačkom izazovu VIDEO

Na društvenim mrežama pokrenut je regionalni izazov "Glumački izazov" pod haštagom #GlumomPreko. Inicirao ga je bosanskohercegovački glumac Muhamed Hadžović.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 12.04.2020.

16:35

Default images

U Srbiji se izazovu priključila glumica Jelena Gavrilović, koja je na svom Instagram profilu izvela monolog iz dela "Ubistvo s predumišljajem" Slobodana Selenića.

Jelenu je "izazvao" crnogorski glumac Dušan Kovačević, a Jelena je pozvala hrvatskog glumca Gorana Bogdana da se priključi ovoj aktivaciji.

U situaciji kada se najviše komunicira preko interneta i društvenih mreža, ovaj izazov, kako objašnjavaju glumci, ima za cilj prevazilaženje granica.

Pravila su takva da glumac mora da pozove kolegu iz druge zemlje da se uključi, učesnici se snimaju u kući mobilnim telefonom, a snimak ne sme da bude duži od pet minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: