Da li će ovo biti najstrašniji horor film godine?

Ova godina pružiće obilje filmova strave i užasa, ali ako je sudeći po jezivom trejleru, ''Antebellum'' se već izdvaja svojom čudnovatom pričom.

Kultura

Izvor: B92, Klix

Četvrtak, 23.01.2020.

11:52

Default images

Nikakvi detalji o scenariju još nisu otkriveni, osim da režiju potpisuju Džerard Buš i Kristofer Renc, a pridružiće im se i Šon Mekitrik (PopSugar), producent filmova "Beži!" i "Mi", koji su nas dobro uplašili i doneli nam puno uzbudljivih trenutaka.

Ni trejler ne govori mnogo, a ono što možemo da zaključimo je da priča prati uspešnu spisateljicu koja biva zarobljena na jugu Amerike u vreme koje prethodi izbijanju građanskog rata, vođenog radi oslobođenja afroameričkih robova.

''Antebellum'' je, inače, latinska reč i označava predratno doba.

Uloga glavne junakinje pripala je vrlo talentovanoj glumici i pevačici Džanel Mone, a pred kamerom joj se pridružuju još i Džena Maloun, Erik Lang, Džek Hjuston, Kirsi Klemons i Gaborej Sidibe, između ostalih.

Premijera filma je najavljena za 24. april u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: