Razjašnjena smrt Džordža Majkla - prirodni uzrok

Pop ikona Džordž Majkl preminuo je prirodnom smrću i neće biti dodatne istrage povodom tog slučaja, saopštila je kancelarija mrtvozornika, prenosi "Skaj".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 07.03.2017.

14:09

Razjašnjena smrt Džordža Majkla - prirodni uzrok
Foto: Getty Images

Džordž Majkl je preminuo u svom domu u 54. godini života, na Božić po Gregorijanskom kalendaru 2016. godine.

Britanska policija je odmah saopštila da do smrti nije došlo pod sumnjivim okolnostima, a njegova porodica je objavila da je "smrt bila mirna".

Zbog njegovih problema sa drogom u prošlosti, proteklih meseci se spekulisalo o tome da je bio žrtva prekomerne doze "teških narkotika", a neki su govorili i da je bolovao od side.

Međutim, saopšteno je da je čuveni pevač u svom domu preminuo zbog srčanih problema i masne degeneracije jetre.

"Istraga o smrti Džordža Majkla je zatvorena i urađen je poslednji post mortem izveštaj. Nema potrebe za daljim istragama, a javnost više neće biti obaveštavana o dodatnim detaljima. Porodica moli medije i javnost da poštuju njihovu privatnost", saopšteno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: