Preminuo glumac Bil Pakston

Nagrađivani holivudski glumac Bil Pakston, najpoznatiji po ulogama u hitovima "Titanik" i "Osmi putnik 2", preminuo je u 61. godini usled komplikacija posle operacije, prenose svetski mediji.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.02.2017.

17:13

Preminuo glumac Bil Pakston
Foto: Gettyimages

Glumčeva porodica izdala je saopštenje u kojem “teška srca saopštava vest da je Bil Pakston premino usled komplikacija posle operacije”.

U saopštenju se ističe da su Bilovu “strast prema umetnosti osećali svi koji su ga poznavali”, i da su “njegova toplina i neumorna energija bili neporecivi”.

Pakston je osvojio nagradu Emi za ulogu u mini seriji “Hatfields and McCoys”, a imao je zapažene uloge u filmskim hitovima “Twister”, “Titanik”, “Osmi putnik 2”, "Terminator", “Apolo 13” i “Istinite laži”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: