Anđelina Džoli režira ratnu dramu o Kambodži

Anđelina Džoli se udružila sa Netflixom da režira film po knjizi književnice Loung Ung "First they Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers", prenosi AP.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.07.2015.

10:30

Default images
Beta / Jordan Strauss/Invision/AP

Film će biti zasnovan na memoarima Ungove o njenom iskustvu tokom režima Crvenih Kmera u Kambodži dok je bila dete, očekuje se da će biti dostupan na servisu Netlix krajem 2016. godine.

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli će zajedno sa autorkom iz Kambodže uraditi scenario za to ostvaranje i kaže da su ti memoari produbili njeno razumevanje o tome kako deca doživljavaju rat.

Džoli dodaje da joj to pomaže da ojača svoju vezu sa Kambodžom u kojoj je rođen njen sin Medoks.

Poznata glumica je nedavno režirala film "Unbroken", koji govori o Luisu Zamperiniju, olimpijskom trkaču, koga su Japanci zarobili tokom Drugog svetskog rata i "By the Sea" u kojem i glumi sa svojim suprugom Bredom Pitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: