Sunđer Bob protiv Banderasa u novom filmu

Popularni animirani lik Sunđer Bob u februaru 2015. kreće u avanture kakve do sada nije imao. Dugometražni film “The Spongebob Movie: Sponge Out of Water” izvešće Boba, Patrika, Sendi, Lignjoslava, planktona, Keba Krabu... u stvaran svet gde ih očekuje Antonio Banderas kao glavni zloća.

Izvor: Izvor: The Verge

Petak, 01.08.2014.

11:59

Default images

Na prvi pogled, trejler za nove avanture Sunđer Boba izgleda kao neka suluda kombinacija animacije i akcionog filma, na tragu onoga što je urađeno u filmu “Ko je smestio zeki Rodžeru?”. Ali, najbolji utisak ćete steći ako sami pogledate ova dva minuta. Za Sunđer Boba znaju svi, čak i oni koji zaista "žive u ananasu na dnu mora", a njegova popularnost širom sveta raste iz godine u godinu. Avanture žutog sunđera koje je osmislio bivši morski biolog Stiven Hilenburg za “Nickelodeon”, a koje u našoj zemlji već godinama prikazuje TV B92, imaju fanove svih uzrasta.

Pre 10 godina Sunđer Bob i ekipa imali su debi na velikom platnu, a sada je spreman nastavak “The Spongebob Movie: Sponge Out of Water” 3D koji će američku premijeru imati 6. februara 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: