Brankica Stanković: "Insajder, moja priča"

Šokantni detalji, zastrašujući događaji i do sada potpuno nepoznate činjenice otkrivene su u knjizi "Insajder , moja priča".

Izvor: B92

Četvrtak, 03.10.2013.

15:42

Default images

Lična priča koja se odvija dinamikom i tenzijom trilera pred očima čitaoca. Otvoreno i hrabro, Brankica Stanković je odlučila da napiše sve ono o čemu, zbog bezbednosne procene, mora da ćuti. O onima koji su, prema zvaničnim podacima, kupili snajpersku pušku da je ubiju, o onima koji su priželjkivali da više nikada ne radi kao novinar, o tome kako je sve preživela i psihički i fizički, o tome da li u Srbiji zaista postoje granice koje se ne prelaze i zašto je baš tu počeo "Insajder", o svemu što se dešavalo u pozadini pripreme svakog serijala.

Istinita priča u kojoj čak ni imena nisu izmenjena...

Od 8. oktobra, na kioscima Moj kiosk, Štampa i Futura plus, kao i u bolje snabdevenim maloprodajnim objektima širom Srbije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: