Guns N’ Roses zatvaraju EXIT

Poslednje večeri ovogodišnjeg festivala EXIT na glavnoj festivalskoj bini 15. jula nastupiće dva velika imena muzičke scene američki bend Guns N’ Roses i australijski rokeri Wolfmother.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 15.07.2012.

15:14

Default images

Legendarni američki rokenrol bend Guns N’ Roses bi trebalo da na glavnu binu EXIT-a izađe oko 23h, a pre njih će se publilci predstaviti Wolfmother čiji se nastup očekuje u 21.15 sati. Na glavnoj bini će poslednjeg dana nastupiti i domaći bendovi Žene kese i Partibrejkers.

Na „Fjužn“ bini publiku 15. jula očekuju nastupi švedskog elektro pop benda LIttle Dragon, zatim Dječaka iz Hrvatske, francuskoog benda Citizens!, a poslednji nastup na ovoj bini za ovu godinu biće koncert grupe Eyesburn iz Beograda.

Gosti radija B92 od 18h u našem studiju iza glavne bine na Petrovaradinskoj tvrđavi danas će biti Partibrejkers, Wolfmother, Dječaci, Little Dragon, Guns 'n' Roses, Citizens i Laurent Garnier.

U okviru projekta "Multikulturalizam u muzici", čiji je cilj da pokrene saradnju po pitanju muzičkog multikulturalizma u celoj Evropi, na „Fjužn“ bini će se predstaviti i sastav Buraka Som Sistema.

Dance arena će poslednjeg dana festivala ugostiti Knife Party, di-džej dvojac sastavljen od nekadašnjih članova benda Pendulum, a zatim će nastupiti Laurent Garnier.

Dance arenu će tradicionalno zatvoriti di-džej Marko Nastić, zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njihov nastup počeće u pola sedam ujutru.

Na „Eksploziv“ bini, namenjenoj ljubiteljima tvrdog gitarskog i metal zvuka, pola sata posle ponoći nastupiće legendarni bend D.R.I. iz Amerike.

Na „Peep Show“ bini koja je prvi put predstavljena na EXIT-u ove godine, u dva sata će nastupiti di-džej Lenhart Tapes, koji muziku pušta sa audio kaseta i četiri vokmena.

Trinaesti po redu EXIT festival u Novom Sadu počeo je u četvrtak 12. jula, a na njemu će ove godine do kraja nastupiti preko 400 stotine izvođača.

Kompletnu satnicu EXIT-a pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: