Igra prestola: Kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Poslednja epizoda serije "Igra prestola" emitovana je pre godinu i po, ali ljubitelji knjiškog serijala na kome je bazirana "Pesma leda i vatre", još nisu dočekali poslednju knjigu (ili dve).

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

12:20

Igra prestola: Kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Džordž R. R. Martin, pisac "Pesme leda i vatre", još nije završio novi nastavak, "Vetrovi zime".

Novinar Džejms Hiberd, iz magazina E! Weekly, imao je ekskluzivni pristup nekim delovima nove Martinove knjige, pa je u jednom nedavnom intervjuu rekao da će završetak biti "mnogo drugačiji" nego što je to bilo u TV adaptaciji, prenosi Dejli ekspres.

"Pričao sam sa Martinom o nekm delovima... i mogu samo reći kako jedva čekam da pročitam Vetrove zime. Na osnovu onoga što mi je rekao, mislim da će kraj u knjigama biti veoma različit od onog u seriji", rekao je Hiberd.

Podsetimo, TV serija "Igra prestola" završila se tako što je zmaj Drogon uništio Gvozdeni presto, Džon Snou je otišao u dobrovoljno izgnanstvo, a Bren Stark postao je vladar Vesterosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: