Tim Egzita za B92.net o odlasku van Srbije: "Ne zavisi samo od nas"

Nakon pisanja da će Egzit da se izmesti iz Srbije u Hrvatsku, tim ovog festivala rekao je da želi da ostane u Novom Sadu, ali da to ne zavisi samo od njih.

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2020.

12:26

Tim Egzita za B92.net o odlasku van Srbije:
Foto: depositphoto/Creativemarc

U izjavi za B92.net tim festivala naveo je da je poznato da su dobijali više ponuda za izmeštanje Egzita u druge države.

"Poznata je činjenica da su tokom godina dobijali puno ponuda da se Egzit preseli iz Novog Sada i Srbije u drugu državu", navode.

Poručuju i da su svesni da Egzit donosi mnogo novca državi u kojoj se organizuje:

"Gotovo svaka zemlja na svetu želi da u svojoj turističkoj ponudi ima jedan od najvećih svetskih festivala koji svake godine donosi desetine miliona evra lokalnom turizmu."

Ipak, znaju koja je njihova želja u vezi sa budućnošću Egzita.

"Takve ponude smo do sada kategorički odbijali, jer želimo ostati i razvijati festival u našem gradu i zemlji. Nažalost, to ne zavisi samo od nas", naveo je tim festivala.

Egzitov tim nije sada u mogućnosti da odgovori na naša pitanja koja se odnose na navode neimenovanog izvora lista "Jutarnji.hr", a koji je objavio da će ova manifestacija umesto u Srbiji, da se održava u Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: