Šutanovac tužio Gašića

Poslanik DS i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac podneo je danas Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv ministra odbrane Bratislava Gašića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

19:35

Default images
Foto: Beta

Šutanovac tuži Gašića zbog tvrdnji da je Šutanovac prisluškivao partijske kolege i bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Tužbu sam podneo zbog tvrdnji iznesenih u 'Kuriru', u kome me je Gašić direktno optužio da sam zloupotrebljavao Vojnobezbednosnu agenciju (VBA), pomoću koje sam pratio i tajno slušao svoje partijske kolege uključujući i predsednika Republike, ali i zato što je u tom istom intervjuu izneo neistine vezane za prodaju vojne imovine", rekao je Šutanovac agenciji Beta.

Bratislav Gašić je početkom februara u intervjuu za dnevni list "Kurir" rekao da je 2009. godine, u vreme dok je Dragan Šutanovac bio ministar odbrane, kupljen uređaj za prisluškivanje vredan 1,36 miliona evra i da je Šutanovcu služio da prisluškuje kolege iz DS, pa i bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Gašić je u tom intervjuu naveo i da je vojna imovina za vreme mandata Dragana Šutanovca prodavana "partijski podobnim ljudima, prijateljima, rođacima, kumovima..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: