Petak, 11.07.2014.

11:52

Napadnut sajt predsednika Nikolića

Masivan hakerski napad na sajt predsednika Srbije i server na kojem je ta internet-prezentacija počeo je noćas oko 1 sat posle ponoći.

Izvor: Beta

Default images

"Napad je i dalje u toku. Zahvaljujući odličnim merama zaštite, sajt predsednika Republike sve vreme funkcioniše, uz neznatne poteškoće, u šta se može uveriti svako ko poseti stranicu www.predsednik.rs", navodi se u saopštenju predsednikove Služba sa saradnju s medijima.

Od početka napada blagovremeno su reagovale nadležne državne službe koje obavljuju bezbednosnu zaštitu komunikacija kabineta predsednika Republike, te se očekuje da će počinioci "tog bezuspešnog napada uskoro biti otkriveni", dodaje se u saopštenju pres službe predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

16 h

Podeli: