Kolaps oko Pančevca zbog dva udesa

Saobraćaj na Zrenjaninskom putu i u okolini Pančevačkog mosta otežan je zbog dva saobraćajna udesa u kome je učestvovalo nekoliko vozila.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 30.04.2014.

18:33

Default images

Saobraćaj u Bulevaru Despota Stefana ka Pančevačkom mostu i preko Pančevačkog mosta zagušen je više od dva sata zbog dvostrukog saobraćajnog udesa u kojem su tri osobe lakše povređene.

Kako javlja reporterka B92 sa lica mesta, prvi sudar se dogodio na Zrenjaninskom putu kod crkve oko 16.30, kada je vozač automobila marke "punto" udario u kamion. Vinovnik udesa je nakon toga pobegao sa lica mesta, da bi nedugo zatim izazvao drugi sudar, kada je udario u jedno vozilo koje je potom sletelo s puta. Posle toga dogodilo se još nekoliko lančanih sudara na Pančevačkom mostu.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, lakše su povređena trojica muškaraca - mladić star 24 godine povredio je levu potkolenicu, drugi starosti 23 ima razderotinu temena glave i uganuće levog skočnog zgloba, dok je muškarac star 40 godina istegao vrat i ima tupe povrede grudi i leđa.

Saobraćaj u tom delu grada, između "Metroa" i crkve, a posle OMV pumpe, potpuno je obustavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: