“Vašington neće da prizna realnost“

Sankcije SAD protiv Rusije odražavaju "patološko odbijanje Vašingtona da prizna realnost", izjavio je zamenik ruskog ministra inostranih poslova Sergej Rjabkov.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

20:26

Default images

"Nečuveno je da američka administracija uvede sankcije protiv brojnih zvaničnika koji predstavljaju Rusiju, uključujući i (one) u međunarodnim forumima“, rekao je Rjabkov po dolasku u Beč, uoči sutrašnje, naredne, runde pregovora između Irana i Grupe 5 +1 (pet stalnih članova Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija plus Nemačka).

“To odražava patološko odbijanje da se prizna realnost i pokušaj da nam nametnu svoje jednostrane i neuravnotežene pristupe koji u potpunosti ignorišu realnost", rekao je on.

Vašington je danas objavio spisak ruskih i ukrajinskih državnih zvaničnika koji podležu američkim sankcijama zbog Krima, navodi Itar - tas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: