Dačić: Došao sam da čestitam Vučiću

Lider SPS Ivica Dačić bio je u izbornoj noći više od sat vremena u sedištu SNS na Novom Beogradu. "Došao sam da čestitam Vučiću, nismo razgovarali o vladi."

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

22:55

Default images

Lider socijalista i dosadašnji premijer Srbije došao je nešto pre 23 sata u sedište naprednjaka gde je vladalo veliko slavlje.

Dačić je kad je došao brzo prošao pored novinarskih ekipa koje se nalaze u štabu SNS i ušao u kancelariju Aleksandra Vučića. U sedištu SNS bili su i šeik iz UAE Abdulah bin Zajed al Nahjan kao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Došao sam da Aleksandru Vučiću čestitam ostvaren istorijski rezultat, a i moja koalicija postigla je istorijski rezultat. SNS i SPS su stranke iz postojeće vlade i rade dok se ne formira nova", rekao je Dačić kada je izašao iz sedišta naprednjaka.

On je rekao da će o sastavu nove vlade biti reči u narednim danima. Pred ponoć su iz sedišta SNS otišli ambasadori Rusije i SAD u Beogradu, Aleksandar Čepurin i Majkl Kirbi.

U sedištu SNS-a vlada veliko slavlje uz trubače i obilje hranbe i pića nakon ubedljive pobede koju su ostvarili na izborima i za skupštinu Srbije i za Skupštinu grada Beograda.

Neposredno pre dolaska Dačića, prostorije SNS su napustili lider Nove Srbije Velimir Ilić i predsednik SPO Vuk Drašković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: