Dačić: Dosta je blaćenja

Lider SPS-a Ivica Dačić kaže da je stalno na meti napada i kritike i poziva političke stranke da se ne takmiče u tome kako će da "oblate" jedna drugu.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 25.02.2014.

16:56

Default images

"Dok su svašta govorili o meni, ja sam uradio nešto za Srbiju. Neka svako uradi po nešto za zemlju osim što se takmičimo u međusobnom pljuvanju", kazao je Dačić.

On je pozvao sve stranke da se takmiče u onome što je dobro i što je najbolje za Srbiju, a ne da se takmiče u tome kako će da oblate jedna drugu i kako će Srbiju da predstave što gore i u što lošijem svetlu u svetu.

Kako se navodi u saopštenju SPS-a, Dačića napadaju i zato što pravi istorijske korake ka Evropi i zato što je više od 20 puta bio u Briselu, proveo 440 sati u avionu i 220 sati u pregovorima za samo godinu i po dana.

SPS je ocenio da je upravo zbog svih Dačićevih napora Srbija danas cenjenija u svetu i Evropi, nego što je to bila pre dve godine.

Funkcionerka SPS Dijana Vukomanović jutros je u Kažiprstu RTV B92 odbacila poređenja Dačića sa bivšim hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom, koje su pojedinci iznosili u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: