Utorak, 24.12.2013.

17:09

Ispitaćemo prisluškivanje Nikolića

Premijer Srbije Ivica Dačić i potpredsednik vlade Aleksandar Vučić najavili su da će istražiti navode o prisluškivanju predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Premijer Dačić rekao je danas, odgovarajući na pitanje novinara o izjavi predsednika države Tomislava Nikolića da ga prisluškuju, da sve takve navode treba istražiti, dok je vicepremijer Aleksandar Vučić rekao da će sve službe u tom, ali i u svim sličnim slučajevima, svoj posao obaviti.

"Mi sve navode, pa i one koji se tiču predsednika Republike, razmatramo. Treba da bude jasno da svi organi bezbednosti uključujući i policiju i bezbednosne službe imaju zadatak da zaštite predsednika, a ne da ga prisluškuju, Ako postoje bilo kakve zloupotrebe ovlašćenja, bilo koga u sistemu, naravno da to treba da bude predmet istraga i sankcija", izjavio je Dačić.

Vicepremijer je dodao da su nadležne službe i ranije uspevale da utvrde više prekršaja pod čudnim okolnostima i više pokušaja upada u zaštićeni sistem, da je s tim bio upoznat i predsednik Republike, te da će svi navodi biti istraženi.

"Mi ćemo svoj posao da obavimo", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: