Ostojić napustio LDP, prešao u URS?

Narodni poslanik Zoran Ostojić izjavio je Tanjugu da je apsolutno netačno da napušta LDP i da prelazi u URS, već da samo napušta poslanički klub svoje stranke.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 10.09.2013.

23:40

Default images

Iako je se prvobitno pojavila informacija da Ostojić prelazi iz poslaničkog kluba LDP-a u poslanički klub stranke Mlađana Dinkića, Ostojić je pojasnio da je on sa kolegama iz političkog i javnog života pokrenuo beogradsku građansku inicijativu.

Ona bi, kako kaže, sugrađanima trebalo da ponud učešće u izradi programa koji bi, kako je rekao, "bila alternativa ovoj mučnoj borbi između Vučića i Đilasa za gradski budžet i javna preduzeća".

Međutim, poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama, pored promovisanja te "Beogradske inicijative", blogeri i tviteraši su otkrili da u stvari iza te akcije stoji upravo lider URS-a Mlađan Dinkić.

U četvrtak bi ta inicijativa trebalo da bude predstavljena, a kao govornici su, osim Zorana Ostojića, kako piše u najavi, i "Nina Samardžić, ekonomista, Nenad Radujević, osnivač Beogradske nedelje mode, direktor modnog studija Klik, profesor na francuskoj visokoj školi za modu Modart, Predrag Bata Milošević, inženjer elektrotehnike, šef izbornog štaba DOS-a za Beograd, odbornik Skupštine grada Beograda od 2000. do 2004. godine, Snežana Dakić Mikić, novinarka i dugogodišnja TV autorka, asistentkinja na fakultetu, i Suzana Grubješić, narodni poslanik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: