Izdavač Blica tuži Informer i Pink

Izdavač lista "Blic", kompanija "Ringijer Aksel Springer", saopštila je da je podnela tužbe zbog nelojalne konkurencije protiv TV "Pink" i lista "Informer".

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2013.

17:08

Default images

Tužbe su podnete Privrednom sudu u Beogradu

Kako se navodi u saopštenju kompanije, "Pink" i "Informer" više od dvadeset dana vode negativnu kampanju "plasiranjem niza neistina i uvreda, kojom žele da ugroze poslovanje i ugled" kompanije "Ringijer Aksel Springer", kao i kredibilitet dnevnog lista "Blic".

"Glavni urednik 'Blica' Veselin Simonović i članovi redakcije vode se striktnim standardima novinarstva kompanije 'Ringier Axel Springer Media' i primer su kritičkog, nezavisnog novinarstva i uredničkog integriteta u Srbiji", navodi se u saopštenju.

Uprava kompanije "Ringijer Aksel Springer" dodaje i da su svi ugovori sa državnim institucijama i javnim preduzećima zaključeni u skladu sa zakonom i istovetni su ugovorima koje su te institucije i preduzeća zaključivala i sa drugim medijskim kućama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: