SNS: Neistine o Nikoliću i Vučeviću

Gradski odbor SNS Novi Sad je najoštrije osudio izjave čelnih ljudi DS uz ocenu da su oni izneli neistine o predsedniku Nikoliću, Milošu Vučeviću i toj stranci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

22:51

Default images

U saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS Novi Sad se kaže da je Demokratska stranka "do skoro bila stranka intelektualaca sa kojima smo se mogli složiti ili ne", a da je danas, kako se navodi u saopštenju, "stranka propalica, lopova i kriminalaca, što svakodnevno aktuelna vlast i dokazuje".

"U kakvoj se dubiozi i u kakvom rasulu trenutno nalazi DS govori i činjenica da se na današnjem performansu, gde su radili ono što najbolje znaju, a to je da lažu narod i manipulišu građanima, pojavilo svega desetak čelnika DS, a da bi ih narod primetio morali su i razglas da uključe", kaže se u saopštenju SNS, a povodom preformansa "Miloše zaposli me", koji je u centru Novog Sada danas popodne izveo Gradski odbor DS-a.

U drugom saopštenju, koje je istim povodom izdao Gradski odbor novosadskih naprednjaka, navodi se da se SNS slaže sa svim što je na performansu medijima rekla portparolka DS-a Aleksandra Jerkov, jer, kako se kaže, "sve što je rekla do detalja tačno i precizno opisuje bivšu gradsku vlast na cijem čelu je četiri i po godine bio Igor Pavličić i Demokratska stranka".

"Stranačko zapošljavanje, pljačka gradskih javnih preduzeća, izostanak investicija, kriminal, sve to je pažljivo negovano od strane tadašnje gradske vlasti i sve to je, bez obzira na maksimalne napore, nemoguće iskoreniti za manje od 12 meseci", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: